Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از لغو تحریم‌های متقابل آمریکا و ترکیه و رفع تنش سیاسی بین این دو کشور٬ انتظار می‌رود در نیمه نخست ماه جاری میلادی معضلات مرتبط با تحویل هواپیمای اف ۳۵ به ترکیه حل شود. ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹ بین الملل آمریکا ترکیه و اوراسیا نظرات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه ملیت، پس از آزادی کشیش برانسون و پایان تنش بین آمریکا و ترکیه و لغو تحریم‌های متقابل٬ وزرای دفاع آمریکا و ترکیه در مورد رفع مشکل تحویل هواپیماهای جنگنده اف 35 باهم رایزنی و گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس قرار است اگر اتفاق خاص و غیر منتظره‌ای روی ندهد٬ در نیمه نخست ماه جاری میلادی٬ پنتاگون در گزارش مفصلی به کنگره آمریکا اعلام کند که از دید کارشناسان امنیتی و سیاسی این وزارتخانه٬ تحویل جنگنده‌های اف 35 به آنکارا مشکل خاصی برای امنیت ملی و منافع آمریکا به دنبال نخواهد آورد.

در صورتی که پنتاگون این گزارش را به شکل واضح و مثبت اندیشانه نوشته و کنگره نیز با متن آن موافقت کند٬ نخستین هواپیماهای اف 35 در نوامبر سال 2019 میلادی یعنی دقیقاً تا یک سال دیگر به ترکیه تحویل داده خواهند شد.

پنتاگون قبلاً اعلام کرده بود که خرید سامانه موشکی دفاعی اس 400 روسیه توسط ترکیه یک خطای نظامی است و به خاطر عدم هماهنگی و انطباق این رادارها با سیستم دفاعی ناتو حاضر نیست هواپیماهای  اف35 را به ترکیه تحویل دهد، اما در شرایط فعلی انتظار می‌رود با توجه به پایان تنش‌های سیاسی٬ پنتاگون از این بهانه عقب‌نشینی کند.

 ترکیه در بخش فنی تولید هواپیمای اف 35 تاکنون 900 میلیون دلار خرج کرده و قرار است تا پایان سال 2020 میلادی آموزش 13 خلبان مخصوص این هواپیما که از ترکیه به آریزونای آمریکا رفته‌اند٬ به پایان برسد و همزمان با آن 320 نفر از دیگر نیروهای فنی و مخابراتی مرتبط با این هواپیما در آمریکا آموزش ببینند. قرار است در سال 2020 میلادی هواپیماهای  اف35 به مهمترین عنصر دفاع و قدرت هوایی ترکیه تبدیل شوند و شمار کل هواپیماهای اف 35 نیروی هوایی ترکیه به 116 فروند برسد.

ترکیه در سال 2002 میلادی رسماً به عنوان یکی از شرکای بین‌المللی پروژه تولید هواپیمای جنگنده اف35 عضویت خود را در گروه تولیدکننده این هواپیما اعلام کرد و علاوه بر ترکیه٬ ایتالیا٬ هلند، کانادا٬ نروژ٬ فرانسه٬ دانمارک٬ انگلیس و استرالیا نیز در این گروه حضور دارند.

انتهای پیام/

R1396/P1396/S8,1128,1414/CT7 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "ترکیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار ترکیه اخبار ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۴۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید

به گزارش تابناک به نقل از برنا، تصویر ماهواره‌ای جدید از یک جت ناشناس اما شبیه به پلتفرم جنگنده قاهر ۳۱۳ بر روی باند فرودگاه اختصاصی «هِسا (هواپیماسازی ایران)» از صنایع زیر مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نشان می‌دهد که احتمالاً پهپاد جت قاهر در حال گذراندن تست‌های پروازی است.
 

یک تصویر ماهواره‌ای جدید سبب شد برخی رسانه‌ها از آن باعنوان «حضور یک جت ناشناس شبیه به پلتفرم جنگنده قاهر ۳۱۳» یاد کنند؛ جنگنده‌ای که بر اساس خبر خبرگزاری برنا، از «روی باند فرودگاه اختصاصی هِسا (هواپیماسازی ایران)» تصویربرداری شده و این خبرگزاری این احتمال را مطرح کرده که جنگنده یادشده «احتمالا پهپاد جت قاهر و در حال گذراندن تست‌های پروازی» است.

سال گذشته رئیس سازمان صنایع دفاع در نشست خبری در پاسخ به سوالات پیرامون وضعیت طرح جنگنده قاهر اعلام کرد که پروژه هواپیمای قاهر در نقش هواپیمای بی‌سرنشین ظهور خواهد کرد. به گفته رئیس سازمان صنایع دفاع «پروژه قاهر در حال حاضر در فناوری به بلوغ کامل رسیده اما در محصول تنوع ایجاد کردیم و مدل‌های بی‌سرنشین نیز در حال طی فرایند ساخت و آزمایشات است.»

وی افزود: «اواسط سال آینده از نسخه‌هایی از این هواپیما رونمایی خواهد شد. ما نسخه‌های این هواپیما را با نیاز دو نیرو تطبیق دادیم و با توجه به نیاز آن‌ها تغییراتی در هواپیما ایجاد کردیم. حال تصاویر جدید ماهواره‌ای حاکی از انجام تستهای پروازی یک پلتفرم ناشناس اما شبیه به قاهر در فرودگاه صنایع هسا است که احتمالا مدل بی‌سرنشین جنگنده قاهر ۳۱۳ باشد.»

ویژگی مهم قاهر ۳۱۳
از نسخه بی‌سرنشین جت جنگی قاهر می‌توان در انواع ماموریت‌های تهاجم زمینی و پشتیبانی نزدیک و گشت و عملیات‌های دریایی و همچنین به‌عنوان جت شناسایی و گشت هوایی نیز استفاده کرد. این امکان کاهش هزینه‌ها برای یک نیروی هوایی در جایگزینی با هواپیمای با سرنشین را در نتیجه خود دارد و تعداد قابل توجهی از این جت بی‌سرنشین را می‌توان در خدمت گرفت و با ریسک جانی کمتر برای خلبان و تمرکز و دقت بیشتر به انجام ماموریت‌های هوایی پرداخت.

مزیت‌های جنگنده ایرانی
قاهر۳۱۳ قرار است جنگنده کوچک و سبکی باشد که به بدنه نیروی هوایی ایران کمک کند پس قیاس آن با اف۳۵ و اف ۲۲ کار بیهوده و غلطی است. حمل سلاح‌های نسبت کم با توجه به فیزیک این جنگنده ایرانی کاملا منطقی است و قرار است قاهر در ارتفاع پایین و ساختار دفاعی به ایران کمک کند.

طول قاهر۳۱۳.۱۴ متر و عرض آن ۵ متر عنوان شد. این جنگنده یک هواپیمای تک‌موتوره و تک‌سرنشین بود که در زمان رونمایی آن عنوان شد این جنگنده دارای سطح مقطع راداری کم است و در بدنه آن از مواد پیشرفته استفاده شده است، همچنین عنوان شده بود این جنگنده قادر است از انواع تسلیحات بومی استفاده کند و قابلیت پرواز در ارتفاع پست را نیز دارد.

 

دیگر خبرها

  • با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • سقوط اف-۱۶ نیروی هوایی سنگاپور
  • ۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه (+عکس)
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • آیپد و آیفون تاشو سال آینده عرضه می‌شوند
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه