Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-09@02:07:13 GMT

انتخاب فرودگرهای قمری برای تحویل محموله به ماه

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۶۷۴۵

ناسا فرودگر "استارشیپ" (Starship) شرکت "اسپیس ایکس" (SpaceX)، فرودگر "بلو مون" (Blue Moon) شرکت "بلو اوریجین" (Blue Origin) و سه فرودگر تجاری دیگر را برای پیوستن به پروژه بازگشت انسان به ماه، "آرتمیس " (Artemis) انتخاب کرد.

دیگر شرکت‌های تولید کننده تجهیزات هوافضا که به ناسا کمک خواهند کرد، شرکت‌های "سیرا نوادا کورپوریشن"(Sierra Nevada Corp) و "سرس رباتیک"(Ceres Robotics) و "سیستم‌های نانو ماهواره‌ای تیواک"(Tyvak Nano-Satellite Systems) خواهند بود تا به برنامه تجاری فرود محموله‌ روی ماه که متعلق به ناسا است، ملحق شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پنج شرکت هم‌اکنون می‌توانند برای تحویل محموله‌های رباتیک به سطح ماه برای ناسا به رقابت بپردازند و راه را برای بازگشت انسان به ماه تا سال ۲۰۲۴ میلادی، هموار کنند.

" جیم برایدنستاین" مدیر ناسا در بیانیه‌ای گفت: شرکت‌های هوا و فضای آمریکایی به حد و اندازه خود به برنامه آرتمیس می‌پیوندند.

وی افزود، گسترش تعداد شرکت‌هایی که واجد شرایط ارسال محموله به ماه هستند، باعث ایجاد نوآوری و کاهش هزینه‌های ناسا می‌شود.

"برایدنستاین" ادامه داد، ما فرصت‌هایی را برای تحویل طیف گسترده‌ای از محموله‌های علمی و فناوری به سطح ماه پیش‌بینی کرده‌ایم تا برای اکتشاف ماه و پیشبرد هدف خود یعنی اعزام انسان به مریخ بکار بگیریم.

پنج شرکت نامبرده به ۹ شرکت دیگری ملحق خواهند شد که پیش از این در نوامبر ۲۰۱۸ میلادی توسط ناسا انتخاب شده بودند.

به این ترتیب مجموع فرودگرهای قمری که توسط شرکت‌های خصوصی ساخته می‌شوند، به ۱۴ شرکت رسید.

تمامی این فرودگرها در اندازه‌های متفاوت خواهند بود و کاوشگرهای متعددی خواهند داشت.

کانسپت فرودگر شرکت "بلواوریجین" بر اساس وسیله نقلیه بدون سرنشین این شرکت تحت عنوان "بلو مون " است.

شرکت‌های " سیرا نوادا کورپوریشن" و "سرس رباتیک" هم در حال توسعه فرودگرهایی با اندازه متوسط هستند که می‌توانند در آینده به اندازه‌ای بزرگتر تبدیل شوند.

از تجهیزاتی که ناسا قصد دارد با استفاده از این فرودگرها به ماه بفرستد، می‌توان به نیروگاه‌ها، آزمایش‌های علمی و سایر زیرساخت‌های قمری اشاره کرد.

ناسا قصد دارد تا نوامبر ۲۰۲۸ میلادی، ۲.۶ میلیارد دلار در پروژه تجاری فرود محموله‌ روی ماه هزینه کند و این ۱۴ شرکت همراه هم می‌توانند در مناقصه‌های ناسا شرکت کنند.

مقامات ناسا گفته‌اند که تمام این شرکت‌ها نقاط قوت و ایده‌های منحصر به فرد خود را دارند.

پس از تحویل محموله روی ماه، ناسا قصد انجام پروژه "آرتمیس" را دارد که قرار است طی آن اولین زن و یک مرد تا سال ۲۰۲۴ میلادی روی ماه قدم بگذارند و تا سال ۲۰۲۸ میلادی حضور طولانی‌تر انسان روی ماه میسر شود.

احتمال دارد اولین فضانورد زن که به ماه و مریخ قدم می‌گذارد، از میان فضانوردان فعلی و فعال ناسا انتخاب شود.

ناسا هنوز اعلام نکرده که این فرد کیست ولی قرار است وی در سال ۲۰۲۴ میلادی روی ماه فرود آید.

چنین فعالیت‌هایی به ناسا کمک می‌کند که تخصص لازم برای قدم گذاشتن نخستین انسان روی کره مریخ را پیدا کند.

کاری که از اهداف طولانی‌مدت ناسا است و قرار است در دهه ۲۰۳۰ میلادی انجام شود.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000GGJ برچسب ها: فرودگر ، ماه ، محموله

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فرودگر ماه محموله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۶۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد عسگری مدیر کل و سرمایه‌گذاری پارک فناوری پردیس در حاشیه اینوتکس گفت: سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس با هدف هم افزایی همه اجزا اکوسیستم فناوری با شعار  همه اجزای زیست بوم نوآوری زیر یک سقف هستند در حال برگزاری است.

وی افزود: جشنواره پیشگامان در سیزدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس، برگزاری پاویون محصولات فناورانه برتر کل کشور و همچنین رونمایی از تعدادی محصول با فناوری بالا باحضور مقامات عالی رتبه کشوری ازجمله وزراء، معاونین رئیس جمهور، صاحب‌نظران صنایع و مشتریان محصولات را در برخواهد گرفت.

وی ادامه داد: بر این اساس و طبق روند‌های پیش‌بینی شده برای ارزیابی محصولات، طی این فراخوان از شرکت‌های متقاضی که دستاورد‌های جدیدی در تولید محصولات دانشی حوزه‌های مختلف فناوری داشته‌اند دعوت می‌شود تا در فرایند انتخاب برترین محصولات و دستاورد‌های فناورانه کشور مشارکت کنند.

وی افزود: فراخوان این بخش از اسفند ماه سال گذشته منتشر شده و از بین دو هزار و ۵۰۰ محصول، ۲۵ محصول بر اساس شاخص‌های متعدد مورد ارزیابی قرار گرفته و انتخاب شده اند تا به عنوان طرح‌های برتر معرفی شوند.

عسگری با اشاره به اینکه هدف از برگزاری جشنواره اینوتکس کم کردن فاصله محصول با بازار است، افزود: یکی از راهکار‌ها حضور شرکت‌ها در نمایشگاه مختلف و نمایشگاه دستاورد‌های آنان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • فروش نقد و اقساط پژو پارس در 4 قسط و تحویل فوری ویژه اردیبهشت ماه 1403 + جزئیات
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان