Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@14:36:50 GMT

عبور ایرباس از بوئینگ در تولید و تحویل هواپیما

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۲۰۵۱

در شرایطی که هواپیماسازی بوئینگ همچنان با پیامدهای بحران مکس 737 دست و پنجه نرم می کند، ایرباس، رقیب اروپایی آن قصد دارد تعداد تحویل هواپیما را به بالاترین حد در 2020 برساند و رکورد خود را بشکند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مشتری های ایرباس در 2019 ، 863 هواپیما دریافت کردند که یک رکورد برای این شرکت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالیکه تعداد تحویل سالانه این هواپیما 8 درصد افزایش داشته، هدف آن برای 2020 از این هم بلند پروازانه تر است. این هواپیماسازی قصد دارد حدود 880 هواپیما در سال جاری میلادی تحویل دهد.

 ولی سفارش بزرگ 81.2 میلیارد یورویی (88.3 میلیارد دلار)، افزایش فروش و رکورد تحویل هواپیما هنوز نتوانسته به این شرکت برای حفظ سود سالیانه اش کمک کند.

 گزارش مالی سالیانه نشان می دهد ایرباس در سال گذشته میلادی 1.36 میلیارد یورو (1.48 میلیارد دلار) درآمد کمتری داشته است در حالی که سود خالص آن در 2018 بیش از 3 میلیارد یورو (3.3 میلیارد دلار) بود. ایرباس در اوایل سال جاری میلادی تحت بررسی های طولانی مدت فساد قرار گرفت و مجبور شد 3.6 میلیارد یورو (4 میلیارد دلار) جریمه بپردازد.

 این خبر بلافاصله پس از آن اعلام شد که بوئینگ اعلام کرد در ژانویه هیچ سفارشی ثبت نکرده و فقط 13 هواپیما در این ماه تحویل داده است. این غول هواپیماسازی آمریکا قبلاً اعلام کرده بود 636 میلیون دلار در 2019 از دست داده است که اولین ضرر سالیانه آن طی شش دهه گذشته بوده است.

این نتایج ناامید کننده سالانه پس از یک سال سخت برای بوئینگ بدست آمد. هواپیماهای مکس 737 که زمانی پرفروش‌ترین هواپیماهای بوئینگ بودند، پس از دو سقوط مرگبار طی 5 ماه و کشته شدن 346 نفر، در سراسر جهان زمین‌گیر شده اند.

 انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تحویل هواپیما میلیارد دلار میلیارد یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق بازرگانی ایران، ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با اشاره به آمار و ارقام موجود، میزان صادرات این بخش در سال ۱۴۰۲ را یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ که برابر با یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار بوده، حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: صادرات صنایع غذایی جهان در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۷۰۰ میلیارد دلار اعلام شده و نسبت صادرات صنایع غذایی ایران در این سال در مقایسه با صادرات صنایع غذایی در جهان، ۰.۳ درصد بوده است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه صنایع غذایی سهم ۳.۷ درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم ۱۸ درصدی از کل اشتغال صنعتی را دارد، گفت: سهم صنایع غذایی از ارزش‌افزوده بخش صنعت حدود ۱۱ درصد و سهم صادرات آن نیز ۳.۷ درصد از کل صادرات صنایع است. از سوی دیگر در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی ثبت شده با اشتغال ۳۶۱ هزار نفر و تولید ۴۰ میلیون تن فرآورده غذایی در کشور فعال هستند.

وی همچنین میزان صادرات این بخش در سال ۱۴۰۲ را یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون دلار برآورد کرد و گفت: این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ که برابر با یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون دلار بوده، حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

خلیلی با نگاهی به ظرفیت‌های بی‌بدیل ایران در تولید انواع محصولات غذایی، تأکید کرد: اقلام عمده صادراتی در جهان عبارتند از محصولات لبنی، شیرینی و شکلات، نوشیدنی‌ها، گوشت و فرآورده‌های گوشتی و شرکت‌های ایرانی به ویژه در قالب برند حلال که متقاضیان فراوانی در کشورهای مسلمان و غیرمسلمان دارد، می‌توانند از فرصت‌های موجود بهره ببرند و حجم صادرات صنایع غذایی را افزایش دهند.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران خاطرنشان کرد: این بخش به دلیل دارا بودن مزیت‌های نسبی در صادرات، ایجاد ارزش‌افزوده، سطح اشتغال‌زایی بالا و توسعه فعالیت‌های کشاورزی می‌تواند نقش مؤثری در اقتصاد ایران بازی کند. بنابراین باید تأمین نیازهای آن را در اولویت قرار دهیم.

به اعتقاد این عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران، افزایش تولید و امنیت غذایی، جلوگیری از صدور مواد اولیه خام کشاورزی، وابستگی کم به مواد اولیه وارداتی، پایین بودن میزان سرمایه‌گذاری در مقایسه با سایر بخش‌های صنعتی و انحصار تولید در برخی محصولات از جمله مزایای این صنعت است که با تکیه بر آنها باید زمینه تولید و صادرات آسان‌تر را برای آن مهیا کرد.

خلیلی در ادامه به مهم‌ترین چالش‌های صنعت غذای ایران اشاره کرد. به باور او فعالان صنایع غذایی ایران با نوسانات نرخ ارز و مشکلات عدیده در تأمین مواد اولیه بسته‌بندی، افزایش قیمت تمام شده با توجه به تصمیمات ارزی در داخل کشور، دخالت دولت در قیمت‌گذاری، شناسنامه‌دار نبودن بخش زیادی از محصولات کشاورزی و اعمال محدودیت‌های مقطعی در حوزه صادرات، مواجه هستند.

وی همچنین کمبود نقدینگی برای اصلاح زیرساخت‌ها و خرید دستگاه‌های بسته‌بندی جدید را به عنوان یک چالش جدی مطرح کرد و گفت: زمان طولانی چرخش سرمایه به دلیل فصلی بودن محصولات کشاورزی و پایین آمدن کیفیت مواد غذایی به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری در روند صادرات، معضل دیگری است که همچنان نتوانستیم برای حل آن، اقدام کنیم.

کد خبر 6100732

دیگر خبرها

  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • فیلم/ باز نشدن چرخ جلوی هواپیمای بوئینگ ۷۶۷ هنگام فرود
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در دولت سیزدهم
  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)
  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان